Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity dodatek do pieczeni wieprzowych i baranich.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
W plaskim rondlu rozgrzac maslo, wrzucic obrane ziemniaki, potrzasac rondlem tak aby ziemniaki zostaly pokryte warstwa masla, chwile smazyc na malym ogniu.
Posypac ziemniaki sola i pieprzem, zalac sokiem z cebuli. Wstawic do nagrzanego piekarnika na okolo godzine, potrzasajac rondlem od czasu do czasu. Przed podaniem posypac szczypiorkiem. Smacznego!