Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity dodatek do pieczeni wieprzowych i baranich.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1642
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1642
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Składniki
W plaskim rondlu rozgrzac maslo, wrzucic obrane ziemniaki, potrzasac rondlem tak aby ziemniaki zostaly pokryte warstwa masla, chwile smazyc na malym ogniu.
Posypac ziemniaki sola i pieprzem, zalac sokiem z cebuli. Wstawic do nagrzanego piekarnika na okolo godzine, potrzasajac rondlem od czasu do czasu. Przed podaniem posypac szczypiorkiem. Smacznego!