Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy złocistego trunku
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5112
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 579
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5112
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 579
Składniki
Chleb i ser pokroić w kostkę. Piwo wlać do garnka, podgrzać, posolić, osłodzić według smaku, dodać kostki chleba, wymieszać. Śmietanę ostrożnie wlewać do mocno ciepłego piwa. Tuż przed podaniem wrzucić kostki sera.