Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty,szybki i pyszny dodatek do deserow lub nalesnikow....przysmak mojego syna:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 734
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11170
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3962
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1372
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 734
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11170
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3962
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1372
Składniki
Jablka obieram,wycinam, gniazda nasienne,oraz zcieram na tarce jarzynowej.
Przekladam jabka do rondla,dodaje wode i cynamon.Gotuje na srednim ogniu,czesto mieszajac,az jablka sie rozgotuja.
Na koniec dodaje brazowy cukier i dobrze mieszam.Gotowy przecier przekladam do sloikow i pasteryzuje ok.15 min.(proporcje cynamonu i cukru mozna zmieniac w zaleznosci od upodoban:)