Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty,szybki i pyszny dodatek do deserow lub nalesnikow....przysmak mojego syna:)
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 809
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22860
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15270
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4967
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 809
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22860
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15270
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4967
Składniki
Jablka obieram,wycinam, gniazda nasienne,oraz zcieram na tarce jarzynowej.
Przekladam jabka do rondla,dodaje wode i cynamon.Gotuje na srednim ogniu,czesto mieszajac,az jablka sie rozgotuja.
Na koniec dodaje brazowy cukier i dobrze mieszam.Gotowy przecier przekladam do sloikow i pasteryzuje ok.15 min.(proporcje cynamonu i cukru mozna zmieniac w zaleznosci od upodoban:)