Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przepis na bardzo smaczna, lekka i zdrowa sałatkę z kapusty pekińskiej.
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 739
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 353
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4978
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 739
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 353
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4978
Składniki
Kapustę pokroić na mniejsze kawałki. Paprykę, ogórek i szynkę w kostkę a zioła posiekać.
W miseczce wymieszać majonez. jogurt, musztardę i przyprawy. Wszystkie składniki na sałatkę wrzucić do miski i zalać sosem. Całość delikatnie wymieszać. Sałatkę podawać schłodzoną. Szynkę można zastąpić upieczonym kurczakiem lub żółtym serem. Smacznego!