Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11140
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3828
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11140
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3828
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
ogórki przekroić na pół i szatkować drobno na tzw.półkola, w podobny sposób pieczarki, jajka.Cebulę można pokroić w podobny sposób lub jeśli ktoś wolli na drobniejsze kawałki.Cebulę po zszatkowaniu przełożyć do osobnego naczynia posolić i przed wymieszaniem z pozostałymi składnikami odsączyć.Wszystko razem wymieszać. W osobnym talerzyku wymieszać razem śmietanę, majonez, przecier(keczup),sóli pieprz (powinna to być konsystencja budyniu), następnie wymieszać razem z pozostałymi składnikami i odstawić do lodówki na ok. pół godziny. Życzę smacznego