Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 145
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 719
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 145
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 719
Składniki
ogórki przekroić na pół i szatkować drobno na tzw.półkola, w podobny sposób pieczarki, jajka.Cebulę można pokroić w podobny sposób lub jeśli ktoś wolli na drobniejsze kawałki.Cebulę po zszatkowaniu przełożyć do osobnego naczynia posolić i przed wymieszaniem z pozostałymi składnikami odsączyć.Wszystko razem wymieszać. W osobnym talerzyku wymieszać razem śmietanę, majonez, przecier(keczup),sóli pieprz (powinna to być konsystencja budyniu), następnie wymieszać razem z pozostałymi składnikami i odstawić do lodówki na ok. pół godziny. Życzę smacznego