Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka z bakaliami pod kruszonką....pychotka:)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 469
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 469
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
1. Jabłka obrać pokroić w kosteczkę,dodać bakalie i miód -wymieszać. 2. Z podanych składników zrobić kruszonkę.W razie potrzeby dodać mąki. 3. Jabłka z bakaliami układamy w kokliikach,posypujemy kruszonką.Zapiekamy w piekarniku do momentu zarumienienia się kruszonki. Rady Na gorący deser możemy położyć gałkę ulubionych lodów,wtedy jest jeszcze lepszy:)Jeśli nie mamy koklików,możemy deser zrobić w naczyniu żaroodpornym.Smacznego!!!!