Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka z bakaliami pod kruszonką....pychotka:)
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 523
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 523
Składniki
1. Jabłka obrać pokroić w kosteczkę,dodać bakalie i miód -wymieszać. 2. Z podanych składników zrobić kruszonkę.W razie potrzeby dodać mąki. 3. Jabłka z bakaliami układamy w kokliikach,posypujemy kruszonką.Zapiekamy w piekarniku do momentu zarumienienia się kruszonki. Rady Na gorący deser możemy położyć gałkę ulubionych lodów,wtedy jest jeszcze lepszy:)Jeśli nie mamy koklików,możemy deser zrobić w naczyniu żaroodpornym.Smacznego!!!!