Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka z bakaliami pod kruszonką....pychotka:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 62
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 62
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Składniki
1. Jabłka obrać pokroić w kosteczkę,dodać bakalie i miód -wymieszać. 2. Z podanych składników zrobić kruszonkę.W razie potrzeby dodać mąki. 3. Jabłka z bakaliami układamy w kokliikach,posypujemy kruszonką.Zapiekamy w piekarniku do momentu zarumienienia się kruszonki. Rady Na gorący deser możemy położyć gałkę ulubionych lodów,wtedy jest jeszcze lepszy:)Jeśli nie mamy koklików,możemy deser zrobić w naczyniu żaroodpornym.Smacznego!!!!