Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka z bakaliami pod kruszonką....pychotka:)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 360
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 819
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 360
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 819
Składniki
1. Jabłka obrać pokroić w kosteczkę,dodać bakalie i miód -wymieszać. 2. Z podanych składników zrobić kruszonkę.W razie potrzeby dodać mąki. 3. Jabłka z bakaliami układamy w kokliikach,posypujemy kruszonką.Zapiekamy w piekarniku do momentu zarumienienia się kruszonki. Rady Na gorący deser możemy położyć gałkę ulubionych lodów,wtedy jest jeszcze lepszy:)Jeśli nie mamy koklików,możemy deser zrobić w naczyniu żaroodpornym.Smacznego!!!!