Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie placuszki na podwieczorek lub kolację nie tylko dla dzieci:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Składniki
Wszystkie składniki połaczyć ze sobą w misce. Jabłka pokroić w cząstki wmieszać do masy. Smażyć z dwóch stron na brązowo na rozgrzanym oleju odsączyć na papierowym ręczniku. Oprószyć cukrem pudrem wymieszanym z cynamonem. Podawać na ciepło. Smacznego.