Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dip bazyliowy na bazie jogurtu idealny do przekąsek na zimno, jak i do głównych dać ciepłych.
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 212
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34100
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 508
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3050
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 212
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34100
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 508
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3050
Składniki
Jogurt oraz majonez ze szczyptą soli i pieprzu mieszamy ze sobą.
Siekamy na drobno świeżą bazylię oraz czosnek i dodajemy do jogurtu. Ponieważ suszone zioła mają intensywny smak, możemy dodać również suszoną bazylię. Wszystko mieszamy ze sobą.
Zależy nam na uzyskaniu intensywnego smaku, więc odstawiamy dresing minimum na pół godzinki do lodówki, smaki się dzięki temu połączą i "przegryzą" ze sobą.
Smacznego!!