Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam buraczki, bardzo zasmakowały mi kupione w jednym sklepie. No i postanowiłam zrobić podobne.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7662
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2813
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7662
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2813
Składniki
Umyć buraczki. Przygotować garnek z wodą, włożyć buraczki. Gotować do miękkości. Ugotowane i ostudzone buraczki obrać ze skórki. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać sól, rozgniecione słodziki, szczyptę kwasku cytrynowego do smaku. Podlać zimną wodą przegotowaną. Wymieszać wszystko. Wstawić do lodówki. Podawać schłodzone. Smacznego!