Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam buraczki, bardzo zasmakowały mi kupione w jednym sklepie. No i postanowiłam zrobić podobne.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9789
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1151
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11520
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 532
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9789
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1151
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11520
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 532
Składniki
Umyć buraczki. Przygotować garnek z wodą, włożyć buraczki. Gotować do miękkości. Ugotowane i ostudzone buraczki obrać ze skórki. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać sól, rozgniecione słodziki, szczyptę kwasku cytrynowego do smaku. Podlać zimną wodą przegotowaną. Wymieszać wszystko. Wstawić do lodówki. Podawać schłodzone. Smacznego!