Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam buraczki, bardzo zasmakowały mi kupione w jednym sklepie. No i postanowiłam zrobić podobne.
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1198
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 38
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1198
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 38
Składniki
Umyć buraczki. Przygotować garnek z wodą, włożyć buraczki. Gotować do miękkości. Ugotowane i ostudzone buraczki obrać ze skórki. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać sól, rozgniecione słodziki, szczyptę kwasku cytrynowego do smaku. Podlać zimną wodą przegotowaną. Wymieszać wszystko. Wstawić do lodówki. Podawać schłodzone. Smacznego!