Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Intensywny, słodko-kwaśny sos z pikantną nutą. Idealnie pasuje do grillowanych warzyw i mięs.
Rondelek, deska do krojenia, nóż, lyżka, sitko
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 86
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31246
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 86
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31246
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Truskawki umyć, obrać z szypułek. Następnie umieścić je w rondelku wraz sosem sojowym. Gdy zacznie bulgotać, dodać resztę składników i gotować na małym.ogniu ok 40 minut. Na koniec sos można przetrzeć przez sitko i doprawić do smaku.