Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Intensywny, słodko-kwaśny sos z pikantną nutą. Idealnie pasuje do grillowanych warzyw i mięs.
Rondelek, deska do krojenia, nóż, lyżka, sitko
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Truskawki umyć, obrać z szypułek. Następnie umieścić je w rondelku wraz sosem sojowym. Gdy zacznie bulgotać, dodać resztę składników i gotować na małym.ogniu ok 40 minut. Na koniec sos można przetrzeć przez sitko i doprawić do smaku.