Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto naleśnikowe do panierowania ryb jest bardzo smacznym zamiennikiem paniery tradycyjnej. Zazwyczaj smażąc rybę używam do tego jajka i mąki. Tym razem skusiłam się na usmażenie w cieście naleśnikowym. Ryba zachowuje swoją soczystość, wystarczy tylko dopilnować by usmażyła się na złoty kolor.
Deser albo słodkie, ciepłe śniadanie z ciasta filo, twarogu i brzoskwiń. Masł...
Odsłon: 38
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 107
Deser albo słodkie, ciepłe śniadanie z ciasta filo, twarogu i brzoskwiń. Masł...
Odsłon: 38
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 107
Składniki
Wszystkie składniki wymieszałam na gładką masę. Filety pokroiłam w kawałki ok. 6 cm i zanurzałam w cieście. Smażyłam na rozgrzanym oleju z jednej i drugiej strony na złoty kolor.