Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto naleśnikowe do panierowania ryb jest bardzo smacznym zamiennikiem paniery tradycyjnej. Zazwyczaj smażąc rybę używam do tego jajka i mąki. Tym razem skusiłam się na usmażenie w cieście naleśnikowym. Ryba zachowuje swoją soczystość, wystarczy tylko dopilnować by usmażyła się na złoty kolor.
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2839
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 565
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 438
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2839
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 565
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 438
Składniki
Wszystkie składniki wymieszałam na gładką masę. Filety pokroiłam w kawałki ok. 6 cm i zanurzałam w cieście. Smażyłam na rozgrzanym oleju z jednej i drugiej strony na złoty kolor.