Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto naleśnikowe do panierowania ryb jest bardzo smacznym zamiennikiem paniery tradycyjnej. Zazwyczaj smażąc rybę używam do tego jajka i mąki. Tym razem skusiłam się na usmażenie w cieście naleśnikowym. Ryba zachowuje swoją soczystość, wystarczy tylko dopilnować by usmażyła się na złoty kolor.
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 1041
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 3990
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 1041
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 3990
Składniki
Wszystkie składniki wymieszałam na gładką masę. Filety pokroiłam w kawałki ok. 6 cm i zanurzałam w cieście. Smażyłam na rozgrzanym oleju z jednej i drugiej strony na złoty kolor.