Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto naleśnikowe do panierowania ryb jest bardzo smacznym zamiennikiem paniery tradycyjnej. Zazwyczaj smażąc rybę używam do tego jajka i mąki. Tym razem skusiłam się na usmażenie w cieście naleśnikowym. Ryba zachowuje swoją soczystość, wystarczy tylko dopilnować by usmażyła się na złoty kolor.
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2164
Ciasto wygląda bardzo elegancko, jest przepyszne, idealnie nada się na każdą...
Odsłon: 7809
Przepis dnia
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 4721
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2164
Ciasto wygląda bardzo elegancko, jest przepyszne, idealnie nada się na każdą...
Odsłon: 7809
Przepis dnia
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 4721
Składniki
Wszystkie składniki wymieszałam na gładką masę. Filety pokroiłam w kawałki ok. 6 cm i zanurzałam w cieście. Smażyłam na rozgrzanym oleju z jednej i drugiej strony na złoty kolor.