Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały i lekki sos do sałatek,jaj,mięs na zimno i pizzy!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Do miski przecisnąć przez praskę czosnek.
Dodać majonez i mleko,zmiksować.
Sos doprawić do smaku sosem w proszku i pieprzem,jeszcze raz zmiksować.
Jesli potrzebujemy sosu mniej gęstego można dodać troszkę więcej mleka,również ilość czosnku zależy od naszych preferencji.
SMACZNEGO!