Do góry

Dodatki Przepis na:

Ketchup pomidorowo-morelowy

Ketchup pomidorowo-morelowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 20 Ocena: 191

Dodano:

Odsłon: 688

Pyszny sos do kanapek, mięs, sera i czego tylko dusza zapragnie.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Ketchup pomidorowo-morelowy

Przygotowanie

  1. Cebulę, czosnek, pomidory i morele kroimy w kostkę. Nie musi być drobna. Z pomidorów należy usunąć nasiona.

  2. Do rondla wlewamy oliwę i szklimy na niej cebulę z czosnkiem.

  3. Dodajemy pomidory i morele, wodę, ocet, cukier i przyprawy. Gotujemy aż do zmięknięcia moreli

  4. Wszystko blendujemy i odstawiamy do ostygnięcia

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń