Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos do kanapek, mięs, sera i czego tylko dusza zapragnie.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 468
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 187
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 468
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 187
Składniki
Cebulę, czosnek, pomidory i morele kroimy w kostkę. Nie musi być drobna. Z pomidorów należy usunąć nasiona.
Do rondla wlewamy oliwę i szklimy na niej cebulę z czosnkiem.
Dodajemy pomidory i morele, wodę, ocet, cukier i przyprawy. Gotujemy aż do zmięknięcia moreli
Wszystko blendujemy i odstawiamy do ostygnięcia