Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię kopytka, ale takie normalne są trochę nudne. tym razem dodałam trochę zieleniny i mąkę kukurydzianą. wyszły całkiem fajne.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1290
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5823
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8829
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18439
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1290
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5823
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8829
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18439
Składniki
ziemniaki obrałam, ugotowałam na parze i jeszcze ciepłe przecisnęłam przez praskę, dodałam mąki, jajka, rozdrobnione blenderem zioła, sól i szybko zagniotłam ciasto. wałkowałam wałeczki i cięłam ukośne kopytka. ja w takiej postaci mrożę, a natychmiastowego spożycia wrzucamy na posolony wrzątek i gotujemy ok. 2 minut od wypłynięcia.