Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla masła orzechowego faszerowanego chemią
Polecam, pychota.
Odsłon: 550
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 455
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1684
Polecam, pychota.
Odsłon: 550
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 455
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1684
Składniki
Migdały wykładamy na blachę i prażymy w temperaturze 180 st C przez 10 minut. Staną się wtedy kruche i nie zarżną nam miksera/blendera.
Następnie wrzucamy do miski i mielimy. Może to potrwać nawet kilkanaście minut. Dosalamy solą morską i już. Alles. Prawda, że proste? Żeby nie powiedzieć "prostackie". Możemy także dodać miodu,syropu klonowego, a nawet cukru pudru