Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do obiadu, bądź do samodzielnego spożycia. Szczególnie uwielbiane przez dzieci. Tylko ze znanych nam, naturalnych składników. Zdrowsza opcja kupnych kulek ziemniaczanych.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 457
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1147
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5859
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1148
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1230
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 457
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1147
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5859
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1148
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1230
Składniki
gotujemy ziemniaki w mundurkach,
studzimy,
obieramy,
łączymy z masłem i żółtkami, doprawiamy solą i pieprzem, dokładnie ugniatamy,
odstawiamy do lodówki na min. 1 godzinę,
ze schłodzonej masy forujemy kulki i obtaczamy w kolejności: - mąka, - jajko, - mąka,
kulki wrzucamy do rozgrzanego tłuszczu kulki wrzucamy do rozgrzanego tłuszczu,
wyciągamy i posypujemy ulubionymi przyprawami.