Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ułożony na pomidorach i papryce,polany pachnącą oliwą i posypany ziołami ma niepowtarzalny smak.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2277
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1283
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2277
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1283
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Składniki
Umytą i oczyszczoną paprykę i pomidory pokroić w plasterki.Ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Na nich poukładać ser,zalać oliwą i dość obficie posypać oregano.Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać aż do zrumienienia się sera.W powstałym sosiku z warzyw,oliwy i fety maczamy chleb lub bułkę.