Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ułożony na pomidorach i papryce,polany pachnącą oliwą i posypany ziołami ma niepowtarzalny smak.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30971
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3662
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5005
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30971
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3662
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5005
Składniki
Umytą i oczyszczoną paprykę i pomidory pokroić w plasterki.Ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Na nich poukładać ser,zalać oliwą i dość obficie posypać oregano.Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać aż do zrumienienia się sera.W powstałym sosiku z warzyw,oliwy i fety maczamy chleb lub bułkę.