Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ułożony na pomidorach i papryce,polany pachnącą oliwą i posypany ziołami ma niepowtarzalny smak.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 100
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 219
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 100
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 219
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Składniki
Umytą i oczyszczoną paprykę i pomidory pokroić w plasterki.Ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Na nich poukładać ser,zalać oliwą i dość obficie posypać oregano.Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać aż do zrumienienia się sera.W powstałym sosiku z warzyw,oliwy i fety maczamy chleb lub bułkę.