Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie zawsze wychodzi...ale jak juz wyjdzie no to palce lizac
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1320
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1320
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Maslo roztopic na bardzo slabym ogniu, dodac make i calosc podgrzewac okolo 2 minuty. Dodac mleko i energicznie mieszac az do zgestnienia. Nie zwiekszac podgrzewania!!! Gdy sos zgestnieje dodajemy ser zolty i przyprawy, ja osobiscie nie uzywam galki. Ponownie wymieszac.