Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastapiony do dziczyzny, rewelacyjny do camembertow i brie...poprostu Cumberland!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 469
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 469
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Składniki
Pozeczki umyc i usunac z nich szypulki. Wlozyc do garnka, dodac skorke z pomaranczy oraz sok z pomaranczy i cytryny. Wlac wino, dodac przyprawy i cukier z imbirem. Wszystkie skladniki gotowac na malym ogniu przez 30 minut, czesto mieszajac. Sos przetrzec mikserem przez sito i wlac do sloikow.