Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i praktyczny dodatek. O niebo lepszy niż sos czosnkowy kupiony w sklepie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8121
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 397
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8121
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 397
Składniki
Przeciśnięty lub starty czosnek (jeśli ktoś woli łagodniejszy można dodać 2 ząbki) i wszystkie przyprawy dodajemy do jogurtu. Mieszamy do momentu połączenia się wszystkich składników. Odstawiamy do lodówki przynajmniej na 1h. Smacznego :-)