Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny dodatek do smazonych filetow rybnych
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1858
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1607
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1557
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2122
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1858
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1607
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1557
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2122
Składniki
Bulke musimy namoczyc w mleku, nastepnie odcisnac ja i zdjac z niej skorke, wlozyc do blendera, dodac czosnek i sok z cytryny. Wszystko razem miksujemy , na koniec doparwiamy sola i pieprzem dodajac migdaly. Sos wstawiamy do lodowki na 15 minut. Jezeli ktos woli bardziej czosnkowy smak moze dodac wiecej czosnku.
Bulke musimy namoczyc w mleku, nastepnie odcisnac ja i zdjac z niej skorke, wlozyc do blendera, dodac czosnek i sok z cytryny. Wszystko razem miksujemy , na koniec doparwiamy sola i pieprzem dodajac migdaly. Sos wstawiamy do lodowki na 15 minut. Jezeli ktos woli bardziej czosnkowy smak moze dodac wiecej czosnku.