Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny dodatek do smazonych filetow rybnych
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21730
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 368
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21730
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 368
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
Składniki
Bulke musimy namoczyc w mleku, nastepnie odcisnac ja i zdjac z niej skorke, wlozyc do blendera, dodac czosnek i sok z cytryny. Wszystko razem miksujemy , na koniec doparwiamy sola i pieprzem dodajac migdaly. Sos wstawiamy do lodowki na 15 minut. Jezeli ktos woli bardziej czosnkowy smak moze dodac wiecej czosnku.
Bulke musimy namoczyc w mleku, nastepnie odcisnac ja i zdjac z niej skorke, wlozyc do blendera, dodac czosnek i sok z cytryny. Wszystko razem miksujemy , na koniec doparwiamy sola i pieprzem dodajac migdaly. Sos wstawiamy do lodowki na 15 minut. Jezeli ktos woli bardziej czosnkowy smak moze dodac wiecej czosnku.