Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny dodatek do smazonych filetow rybnych
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 21154
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8871
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 697
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8454
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 21154
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8871
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 697
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8454
Składniki
Bulke musimy namoczyc w mleku, nastepnie odcisnac ja i zdjac z niej skorke, wlozyc do blendera, dodac czosnek i sok z cytryny. Wszystko razem miksujemy , na koniec doparwiamy sola i pieprzem dodajac migdaly. Sos wstawiamy do lodowki na 15 minut. Jezeli ktos woli bardziej czosnkowy smak moze dodac wiecej czosnku.
Bulke musimy namoczyc w mleku, nastepnie odcisnac ja i zdjac z niej skorke, wlozyc do blendera, dodac czosnek i sok z cytryny. Wszystko razem miksujemy , na koniec doparwiamy sola i pieprzem dodajac migdaly. Sos wstawiamy do lodowki na 15 minut. Jezeli ktos woli bardziej czosnkowy smak moze dodac wiecej czosnku.