Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny dodatek do smazonych filetow rybnych
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 987
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2880
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 987
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2880
Składniki
Bulke musimy namoczyc w mleku, nastepnie odcisnac ja i zdjac z niej skorke, wlozyc do blendera, dodac czosnek i sok z cytryny. Wszystko razem miksujemy , na koniec doparwiamy sola i pieprzem dodajac migdaly. Sos wstawiamy do lodowki na 15 minut. Jezeli ktos woli bardziej czosnkowy smak moze dodac wiecej czosnku.
Bulke musimy namoczyc w mleku, nastepnie odcisnac ja i zdjac z niej skorke, wlozyc do blendera, dodac czosnek i sok z cytryny. Wszystko razem miksujemy , na koniec doparwiamy sola i pieprzem dodajac migdaly. Sos wstawiamy do lodowki na 15 minut. Jezeli ktos woli bardziej czosnkowy smak moze dodac wiecej czosnku.