Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15143
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15143
Składniki
Jogurt połączyć z majonezem, dodać cukier (opcjonalnie) i pokrojoną w drobną kostkę fetę (ilość w zależności od gustu, żeby nie było za słone i za gęste). Czosnek przecisnąć przez praskę. Posiekać drobno koperek lub szczypiorek i wymieszać wszystkie składniki. Dobrze jest wstawić przed podaniem do lodówki . MOŻNA doprawić pieprzem, jeśli ktoś lubi, lub też dodać świeżego ogórka startego na tarce o małych oczkach.
Jogurt połączyć z majonezem, dodać cukier (opcjonalnie) i pokrojoną w drobną kostkę fetę (ilość w zależności od gustu, żeby nie było za słone i za gęste). Czosnek przecisnąć przez praskę. Posiekać drobno koperek lub szczypiorek i wymieszać wszystkie składniki. Dobrze jest wstawić przed podaniem do lodówki . MOŻNA doprawić pieprzem, jeśli ktoś lubi, lub też dodać świeżego ogórka startego na tarce o małych oczkach.