Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 74
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 436
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2843
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 74
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 436
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2843
Składniki
Jogurt połączyć z majonezem, dodać cukier (opcjonalnie) i pokrojoną w drobną kostkę fetę (ilość w zależności od gustu, żeby nie było za słone i za gęste). Czosnek przecisnąć przez praskę. Posiekać drobno koperek lub szczypiorek i wymieszać wszystkie składniki. Dobrze jest wstawić przed podaniem do lodówki . MOŻNA doprawić pieprzem, jeśli ktoś lubi, lub też dodać świeżego ogórka startego na tarce o małych oczkach.
Jogurt połączyć z majonezem, dodać cukier (opcjonalnie) i pokrojoną w drobną kostkę fetę (ilość w zależności od gustu, żeby nie było za słone i za gęste). Czosnek przecisnąć przez praskę. Posiekać drobno koperek lub szczypiorek i wymieszać wszystkie składniki. Dobrze jest wstawić przed podaniem do lodówki . MOŻNA doprawić pieprzem, jeśli ktoś lubi, lub też dodać świeżego ogórka startego na tarce o małych oczkach.