Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8093
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 386
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8093
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 386
Składniki
1. Zmiksować pomidory z puszki ( w sezonie mogą być świeże) 2. Pogotować je tak aby uzyskały gęstszą konsystencję. 3. Dodać 1,5 łyżki oregano, sól i pieprz do smaku 4. Opcjonalni jeśli ktoś lubi czosnek to przecisnąć przez praskę 1 ząbek 5. Wszystko zagotować żeby smaki się przeszły.