Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uzywany glownie do owocow morza, ryb i drobiu.Specyficzny smak, dzieki anchovies.
Sos z grzybów leśnych, z podgrzybków. Sos ten możemy podawać z różnymi makaro...
Odsłon: 4094
Niesamowity sos jagodowy, który przygotujesz w domu w mniej niż 10 minut! Dos...
Odsłon: 1777
Ta roladka jest super propozycją na bardzo smaczną przekąskę. Nie jest trudna...
Odsłon: 672
Ta roladka jest super propozycją na bardzo smaczną przekąskę. Nie jest trudna...
Odsłon: 672
Składniki
Z masla, maki i smietany robimy kremowy sos, wrzucamy do niego skorupki homara i gotujemy na bardzo wolnym ogniu przez okolo 20 do 30 minut.
Pomidora, anchovies i homara miksujemy razem, dodajemy do sosu i doprawiamy bialym pieprzem.Gotujemy az bedzie mial konsystencje sosu.W ostaniej fazie gdy juz zdejmiemy sos z ognia, dodajemy wisniowke, szybko zagotowujem jeszcze raz. Dzieki wisniowce sos nabierze koralowego koloru.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Szybki zakwas na barszcz biały
Dodatki
Baba ghanoush
Dodatki
Chrzan domowy
Dodatki
Wielkanocny wieniec
Szybki zakwas na barszcz biały
Smak domowego zakwasu nie może się równać z kupnymi odpowiednikami. Jest o wi...
Odsłon: 949
Baba ghanoush
Pasta popularna na bliskim wschodzie. Najczęściej serwowana i świeżymi warzyw...
Odsłon: 666