Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uzywany glownie do owocow morza, ryb i drobiu.Specyficzny smak, dzieki anchovies.
Co powiesz na pączki czekoladowe z dodatkiem kakao i tłustego twarogu? Oto św...
Odsłon: 796
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 1404
Co powiesz na pączki czekoladowe z dodatkiem kakao i tłustego twarogu? Oto św...
Odsłon: 796
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 1404
Składniki
Z masla, maki i smietany robimy kremowy sos, wrzucamy do niego skorupki homara i gotujemy na bardzo wolnym ogniu przez okolo 20 do 30 minut.
Pomidora, anchovies i homara miksujemy razem, dodajemy do sosu i doprawiamy bialym pieprzem.Gotujemy az bedzie mial konsystencje sosu.W ostaniej fazie gdy juz zdejmiemy sos z ognia, dodajemy wisniowke, szybko zagotowujem jeszcze raz. Dzieki wisniowce sos nabierze koralowego koloru.