Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uzywany glownie do owocow morza, ryb i drobiu.Specyficzny smak, dzieki anchovies.
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 139
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 768
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 139
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 768
Składniki
Z masla, maki i smietany robimy kremowy sos, wrzucamy do niego skorupki homara i gotujemy na bardzo wolnym ogniu przez okolo 20 do 30 minut.
Pomidora, anchovies i homara miksujemy razem, dodajemy do sosu i doprawiamy bialym pieprzem.Gotujemy az bedzie mial konsystencje sosu.W ostaniej fazie gdy juz zdejmiemy sos z ognia, dodajemy wisniowke, szybko zagotowujem jeszcze raz. Dzieki wisniowce sos nabierze koralowego koloru.