Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny sos paprykowy do kanapek, pizzy zastąpi w Twojej kuchni ketchup.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 25
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1263
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 25
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1263
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
paprykę i papryczki chili oczyścić z nasion, surowe przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wszystko wlać do garnka i gotować 15 minut.
paprykę i papryczki chili oczyścić z nasion, surowe przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wszystko wlać do garnka i gotować 15 minut.
Po 15 minutach dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu jeszcze przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. Gorący sos paprykowy nalewać do małych słoiczków (najlepiej takich po koncentracie lub musztardzie). Nie trzeba pasteryzować. Smacznego
Po 15 minutach dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu jeszcze przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. Gorący sos paprykowy nalewać do małych słoiczków (najlepiej takich po koncentracie lub musztardzie). Nie trzeba pasteryzować. Smacznego