Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny sos paprykowy do kanapek, pizzy zastąpi w Twojej kuchni ketchup.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1446
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 211
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1446
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 211
Składniki
paprykę i papryczki chili oczyścić z nasion, surowe przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wszystko wlać do garnka i gotować 15 minut.
paprykę i papryczki chili oczyścić z nasion, surowe przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wszystko wlać do garnka i gotować 15 minut.
Po 15 minutach dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu jeszcze przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. Gorący sos paprykowy nalewać do małych słoiczków (najlepiej takich po koncentracie lub musztardzie). Nie trzeba pasteryzować. Smacznego
Po 15 minutach dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu jeszcze przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. Gorący sos paprykowy nalewać do małych słoiczków (najlepiej takich po koncentracie lub musztardzie). Nie trzeba pasteryzować. Smacznego