Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny sos paprykowy do kanapek, pizzy zastąpi w Twojej kuchni ketchup.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38267
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 155
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9239
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38267
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 155
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9239
Składniki
paprykę i papryczki chili oczyścić z nasion, surowe przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wszystko wlać do garnka i gotować 15 minut.
paprykę i papryczki chili oczyścić z nasion, surowe przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wszystko wlać do garnka i gotować 15 minut.
Po 15 minutach dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu jeszcze przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. Gorący sos paprykowy nalewać do małych słoiczków (najlepiej takich po koncentracie lub musztardzie). Nie trzeba pasteryzować. Smacznego
Po 15 minutach dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu jeszcze przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. Gorący sos paprykowy nalewać do małych słoiczków (najlepiej takich po koncentracie lub musztardzie). Nie trzeba pasteryzować. Smacznego