Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny sos paprykowy do kanapek, pizzy zastąpi w Twojej kuchni ketchup.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3874
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3847
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3874
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3847
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Składniki
paprykę i papryczki chili oczyścić z nasion, surowe przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wszystko wlać do garnka i gotować 15 minut.
paprykę i papryczki chili oczyścić z nasion, surowe przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wszystko wlać do garnka i gotować 15 minut.
Po 15 minutach dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu jeszcze przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. Gorący sos paprykowy nalewać do małych słoiczków (najlepiej takich po koncentracie lub musztardzie). Nie trzeba pasteryzować. Smacznego
Po 15 minutach dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu jeszcze przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. Gorący sos paprykowy nalewać do małych słoiczków (najlepiej takich po koncentracie lub musztardzie). Nie trzeba pasteryzować. Smacznego