Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny sos paprykowy do kanapek, pizzy zastąpi w Twojej kuchni ketchup.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
paprykę i papryczki chili oczyścić z nasion, surowe przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wszystko wlać do garnka i gotować 15 minut.
paprykę i papryczki chili oczyścić z nasion, surowe przepuścić przez maszynkę do mięsa. Wszystko wlać do garnka i gotować 15 minut.
Po 15 minutach dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu jeszcze przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. Gorący sos paprykowy nalewać do małych słoiczków (najlepiej takich po koncentracie lub musztardzie). Nie trzeba pasteryzować. Smacznego
Po 15 minutach dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu jeszcze przez 20 minut od czasu do czasu mieszając. Gorący sos paprykowy nalewać do małych słoiczków (najlepiej takich po koncentracie lub musztardzie). Nie trzeba pasteryzować. Smacznego