Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sosik do ryżu i mięska gotowanego, duszonego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 906
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 906
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1448
Składniki
Z masła i mąki robimy zasmażkę i stopniowo dolewamy zimny rosołek ( tak jak się robi sos beszamelowy) gęstość sosu zależy od Was. Natępnie zdejmujemy z ognia i do gorącego dodajemy surowe żółtka cały czas mieszając ( nie gotujemy), na koniec dodajemy sok z cytryny w w razie potrzeby przyprawiamy. Smacznego!