Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sosik do ryżu i mięska gotowanego, duszonego.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424937
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424937
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Składniki
Z masła i mąki robimy zasmażkę i stopniowo dolewamy zimny rosołek ( tak jak się robi sos beszamelowy) gęstość sosu zależy od Was. Natępnie zdejmujemy z ognia i do gorącego dodajemy surowe żółtka cały czas mieszając ( nie gotujemy), na koniec dodajemy sok z cytryny w w razie potrzeby przyprawiamy. Smacznego!