Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten gęsty sos serowy zmieni brokuły lub smażone pieczarki w prawdziwe rarytasy ;)))
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 356
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 197
Sernik piernikowy to pyszna propozycja na świąteczny stół. Sernik jest pyszny...
Odsłon: 230
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 299
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 55
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 356
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 197
Sernik piernikowy to pyszna propozycja na świąteczny stół. Sernik jest pyszny...
Odsłon: 230
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 299
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 55
Składniki
Pokroić ser.Szalotkę obrać, pokroić na margarynie.Dodać wodę z gotowanie warzyw i śmietanę zagotować. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę,miąższ pokroić w kostkę. Ser rozgnieść widelcem,dodać do sosu i wymieszać. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem cytrynowym. Przybrać pokrojonymi pomidorami.