Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinakowa wariacja
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 102
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 108
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 220
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 245
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 102
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 108
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 220
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 245
Składniki
Wstawiamy wodę i gotujemy makaron, w osolonej wodzie z dodatkiem tłuszczu, przygotowując w tym czasie sos.
Wstawiamy wodę i gotujemy makaron, w osolonej wodzie z dodatkiem tłuszczu, przygotowując w tym czasie sos.
Na oleju podsmażamy chwilę cebulkę, drobno posiekaną.
Na oleju podsmażamy chwilę cebulkę, drobno posiekaną.
Dodajemy szpinak i przez kilka minut dusimy go razem z cebulką i przyprawami.
Dodajemy szpinak i przez kilka minut dusimy go razem z cebulką i przyprawami.
Zdejmujemy z ognia i dodajemy jogurt, dokładnie mieszamy.
Zdejmujemy z ognia i dodajemy jogurt, dokładnie mieszamy.
Przygotowanym sosem polewamy makaron, lub mieszamy wszystko razem (jak kto lubi).