Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny sos tatarski z dodatkiem jabłka, idealny dodatek do jajek , wędliny i mięsa pieczonego.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 566
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 429
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1533
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 566
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 429
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1533
Składniki
Ogórki, pieczarki i cebule pokrój w drobną kostkę, jabłko zetrzyj na tarce o małych oczkach, szczypiorek posiekaj. Wszystko razem wymieszaj.
Dodaj musztardę, majonez, śmietanę, szczyptę cukru, wymieszaj dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na godzinę.