Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Składniki
Na odrobinie oleju podsmażyć łososia aż zmieni kolor na jaśniejszy. Następnie dodać pokrojoną w kostkę cebulkę i pokrojone pieczarki - posolić. Dusić aż do skutku ( miękka cebulka i pieczarki). Doprawić pieprzem , bazylią i rozgniecionym czosnkiem – dodać śmietankę – gdy za bardzo lejkie zagęścić wodą z mąką lub poczekać aż odparuje ;) Podawać z makaronem – ilość i rodzaj wedle upodobania ;)