Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podobne surówki można często spotkać w restauracjach orientalnych. Mają specyficzny, tajemniczy i charakterystyczny smak. Od tej chwili możemy ją mieć u siebie w domu. polecam.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19913
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 497
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 540
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6955
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243710
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19913
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 497
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 540
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6955
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243710
Składniki
Kapustę pokroić w piórka, marchewki zetrzeć na grubych oczkach.
Zalewę z oleju, octu, wody, czosnku, soli, cukru, podgrzać, mieszając rozpuścić składniki.
Kapustę wymieszaną z marchewką zalać ciepłą zalewą. Odstawić do lodówki do schłodzenia. Podając, można posypać po wierzchu rozdrobnionymi orzechami włoskimi. Idealnie pasuje do dań mięsnych z ryżem.