Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13543
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 868
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13543
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 868
Składniki
Kapustę szatkujemy Kukurydzę odcedzamy Szynkę kroimy na kosteczki
Słonecznik upalamy lekko na małym ogniu i dodajemy szynkę,jeszcze chwilę smażymy Odcedzamy nadmiar tłuszczu i studzimy Można lekko zgnieść kapustę Łączymy składniki i doprawiamy,u mnie głównie koperek Dobrze komponuje się z miękkimi pierożkami Smacznego