Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8589
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8589
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Składniki
Kapustę szatkujemy Kukurydzę odcedzamy Szynkę kroimy na kosteczki
Słonecznik upalamy lekko na małym ogniu i dodajemy szynkę,jeszcze chwilę smażymy Odcedzamy nadmiar tłuszczu i studzimy Można lekko zgnieść kapustę Łączymy składniki i doprawiamy,u mnie głównie koperek Dobrze komponuje się z miękkimi pierożkami Smacznego