Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i chrupiąca surówka z ogórków kiszonych, jabłek, cebuli z dodatkiem natki pietruszki i musztardy francuskiej idealna do ryby , dań rybnych i nie tylko sprawdzi się jako dodatek do obiadu
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1393
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1315
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1393
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1315
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Składniki
Ogórki, jabłka, cebulę pokrój w kostkę. Natkę pietruszki posiekaj. Wszystkie składniki połącz ze sobą.
Oliwę wymieszaj z musztardą,dodaj do smaku świeżo zmielony pieprz, dodaj do surówki. Wszystkie składniki połącz ze sobą. Wierzch udekoruj pietruszką. Surówkę przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.