Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny i tradycyjny farsz do pierogów . Pierogi z tym farszem można zrobić w dzień wigilii lub wcześniej i zamrozić.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115158
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7843
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2957
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1299
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1210
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115158
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7843
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2957
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1299
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1210
Składniki
Borowiki opłukaj, zalej wodą i zostaw na całą noc. Następnego dnia ugotuj. Kapustę kiszoną opłucz odciśnij i ugotuj. Cebulę obierz i pokrój w kostkę, podsmaż na maśle. Kapustę, borowiki i cebulę zmiel w maszynce. Wymieszaj dokładnie i dopraw solą i pieprzem.
Przygotowany farsz możesz wykorzystać do zrobienia pierogów, idealnie nadaje się również do nadzienia wigilijnych krokietów czy pieczonych pierogów. Polecam.