Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszny i tradycyjny farsz do pierogów . Pierogi z tym farszem można zrobić w dzień wigilii lub wcześniej i zamrozić.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10495
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336818
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4482
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424165
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10495
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336818
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4482
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424165
Składniki
Borowiki opłukaj, zalej wodą i zostaw na całą noc. Następnego dnia ugotuj. Kapustę kiszoną opłucz odciśnij i ugotuj. Cebulę obierz i pokrój w kostkę, podsmaż na maśle. Kapustę, borowiki i cebulę zmiel w maszynce. Wymieszaj dokładnie i dopraw solą i pieprzem.
Przygotowany farsz możesz wykorzystać do zrobienia pierogów, idealnie nadaje się również do nadzienia wigilijnych krokietów czy pieczonych pierogów. Polecam.