Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1044
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12957
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1044
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12957
Składniki
Pomidorki kroimy na małe kawałki, dodajemy plasterki czosnku i porwane listki bazylii. Całość polewamy oliwą, posypujemy oregano i solimy. Delikatnie mieszamy i odstawiamy aby wszystkie smaki się połączyły. W tym czasie przygotowujemy grzanki. Na każdą pajdę zapieczonego z dwóch stron chleba układamy aromatyczne pomidorki.