Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7922
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1217
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13695
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7922
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1217
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13695
Składniki
Pomidorki kroimy na małe kawałki, dodajemy plasterki czosnku i porwane listki bazylii. Całość polewamy oliwą, posypujemy oregano i solimy. Delikatnie mieszamy i odstawiamy aby wszystkie smaki się połączyły. W tym czasie przygotowujemy grzanki. Na każdą pajdę zapieczonego z dwóch stron chleba układamy aromatyczne pomidorki.