Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Składniki
Pomidorki kroimy na małe kawałki, dodajemy plasterki czosnku i porwane listki bazylii. Całość polewamy oliwą, posypujemy oregano i solimy. Delikatnie mieszamy i odstawiamy aby wszystkie smaki się połączyły. W tym czasie przygotowujemy grzanki. Na każdą pajdę zapieczonego z dwóch stron chleba układamy aromatyczne pomidorki.