Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 38
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 38
Składniki
Ścierasz kartofle, jak na placki ziemniaczane, dodajesz jajko, solisz, pieprzysz do smaku, dodajesz przesmażoną cebulkę i jakąś wędzonkę, niektórzy dodają parę łyżek mąki albo kaszy manny i pieczesz to około godziny aż będzie rumiana, pychota
można dodać smażoną łopatkę i boczek. z przypraw majeranek.I Dwie łyżki kwaśniej śmietany.