Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i smaczne, doskonałe jako danie samodzielne lub dodatek do zup kremów
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8646
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 698
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8646
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 698
Składniki
Bagietkę nakrawamy w taki sposób jak na kromki ale nie do końca, tak aby bagietka nadal tworzyła całość.
Masło (miękkie) mieszamy z ziołami lub czosnkiem lub chili lub też z innymi dodatkami według naszego gustu. Mieszkamy do uzyskania jednolitej masy.
Szerokim nożem nakładamy masło w wykonane w bagietce nacięcia dbadając aby zostało ono rozłozone równomiernie
Wkładamy do piekarnika o temp 180 stopni na jakies 15-20 minut, az bagietka się zrumieni z wierzu
Podajemy jako samodzielną przekąskę lub zamiast grzanek do zup kremów