Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 4
Dodano: 21.02.2010
Odsłon: 750
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Bagietkę nakrawamy w taki sposób jak na kromki ale nie do końca, tak aby bagietka nadal tworzyła całość.
Masło (miękkie) mieszamy z ziołami lub czosnkiem lub chili lub też z innymi dodatkami według naszego gustu. Mieszkamy do uzyskania jednolitej masy.
Szerokim nożem nakładamy masło w wykonane w bagietce nacięcia dbadając aby zostało ono rozłozone równomiernie
Wkładamy do piekarnika o temp 180 stopni na jakies 15-20 minut, az bagietka się zrumieni z wierzu
Podajemy jako samodzielną przekąskę lub zamiast grzanek do zup kremów
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

Eleta 31 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Olisiu, nie każdy ma możliwość zamieszczenia zdjęcia :) a jeśli dobrze przeczytasz mój komentarz pod Twoim przepisem to zauważysz, że nie ma w nim nic na temat zamieszczonego przez Ciebie zdjęcia - chyba mnie pomyliłaś z kims innym z komentujących.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Olisia 30 marca 2010Zgłoś do usunięcia
A gdzie zdjęcie? Jesteś niesprawiedliwa komentując moje zdjęcie zawijasów :(0 Kto głosował? | Odpowiedz

Eleta 22 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Goblinku owszem, ale po co kupowac chemie ze sklepu skoro mozna zrobic sobie w domu . Mnie własnie zasmakowały te sklepowe i postanowiłam zrobic sama, mieszając masło z dodatkami takie jak ja lubie (chili)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Goblinek 22 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Mnie to do złudzenia przypomina mrożone bagietki ze sklepu...0 Kto głosował? | Odpowiedz