Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1913
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1671
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1913
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1671
Składniki
Boczek ponakłuwać nożem i powkładać połówki ząbków czosnku.Natrzeć solą,pieprzem,przyprawą do mięs,czosnkiem granulowanym oraz majerankiem. Na wierzch poukładać półplasterki cebuli.Odstawić do lodówki na noc.
Boczek włożyć do naczynia żaroodpornego,podlać szklanką wody.Piec ok.1,5godz w piekarniku nagrzanym do temp. 200 stopni.Pod koniec pieczenia naczynie można otworzyć żeby boczek ładnie się przyrumienił. Smacznego!