Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10542
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336847
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4558
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424384
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10542
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336847
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4558
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424384
Składniki
Boczek ponakłuwać nożem i powkładać połówki ząbków czosnku.Natrzeć solą,pieprzem,przyprawą do mięs,czosnkiem granulowanym oraz majerankiem. Na wierzch poukładać półplasterki cebuli.Odstawić do lodówki na noc.
Boczek włożyć do naczynia żaroodpornego,podlać szklanką wody.Piec ok.1,5godz w piekarniku nagrzanym do temp. 200 stopni.Pod koniec pieczenia naczynie można otworzyć żeby boczek ładnie się przyrumienił. Smacznego!