Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 113
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1349
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 476
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15570
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 113
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1349
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 476
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15570
Składniki
Boczek ponakłuwać nożem i powkładać połówki ząbków czosnku.Natrzeć solą,pieprzem,przyprawą do mięs,czosnkiem granulowanym oraz majerankiem. Na wierzch poukładać półplasterki cebuli.Odstawić do lodówki na noc.
Boczek włożyć do naczynia żaroodpornego,podlać szklanką wody.Piec ok.1,5godz w piekarniku nagrzanym do temp. 200 stopni.Pod koniec pieczenia naczynie można otworzyć żeby boczek ładnie się przyrumienił. Smacznego!