Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2541
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2541
Składniki
Pomidory sparz, obierz ze skóry i pokrój w kostkę. Jeden ząbek czosnku drobniutko posiekaj, połącz z pokrojonymi pomidorami, dopraw salsę solą i pieprzem, dodaj oregano oraz połowę oliwy. Wszystko zamieszaj. Pieczywo upiecz w piekarniku lub jeśli wolisz na grillu. Gorące posmaruj pozostałą oliwą i natrzyj dobrze czosnkiem. Na grzanki nałóż pomidorową salsę, posyp posiekaną bazylią.