Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1329
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1313
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 241
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1329
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1313
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 241
Składniki
Pomidory sparz, obierz ze skóry i pokrój w kostkę. Jeden ząbek czosnku drobniutko posiekaj, połącz z pokrojonymi pomidorami, dopraw salsę solą i pieprzem, dodaj oregano oraz połowę oliwy. Wszystko zamieszaj. Pieczywo upiecz w piekarniku lub jeśli wolisz na grillu. Gorące posmaruj pozostałą oliwą i natrzyj dobrze czosnkiem. Na grzanki nałóż pomidorową salsę, posyp posiekaną bazylią.