Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1081
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1053
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1081
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1053
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12978
Składniki
Serek kroimy na pół ,tak by powstaly dwa okrągłe plastry.Wstawiamy na folii aluminiowej skórką do dołu do rozgrzanego do 150 C piekarnika na 2-3 min.Po wyjęciu na środku każdego plastra umieszczamy łyżeczkę żurawin .Podajemy z białym pieczywem.