Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zaskakuje smakiem nawet wybrednych.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1131
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1730
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5774
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1131
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1730
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5774
Składniki
Wkładamy serki na 5 min do zamrażarki.Banany obieramy i przecinamy wzdłuż na połowy. Roztapiamy na patelni masło.
Kładziemy na patelni serki i banany. Obsmażamy lekko, z obu stron. Średnio smażymy całość ok 7-8 min, serki niekiedy dłuzej. Powinny lekko napęcznieć i zmięknąć. Trzeba uważać, aby nie popękały i się nie rozlały.
W między czasie roztapiamy czekoladę. Całość wykładamy na talerz. Polewamy czekoladą, na serek kładziemy 2 łyżeczki żurawiny.