Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zaskakuje smakiem nawet wybrednych.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34146
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1350
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113594
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34146
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1350
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113594
Składniki
Wkładamy serki na 5 min do zamrażarki.Banany obieramy i przecinamy wzdłuż na połowy. Roztapiamy na patelni masło.
Kładziemy na patelni serki i banany. Obsmażamy lekko, z obu stron. Średnio smażymy całość ok 7-8 min, serki niekiedy dłuzej. Powinny lekko napęcznieć i zmięknąć. Trzeba uważać, aby nie popękały i się nie rozlały.
W między czasie roztapiamy czekoladę. Całość wykładamy na talerz. Polewamy czekoladą, na serek kładziemy 2 łyżeczki żurawiny.