Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1925
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1618
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2564
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1925
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1618
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2564
Składniki
bułeczki pokroić w kostkę i zalac mlekiem. Pomidory i kiełbasę pokroić w kostkę. Mięso włożyć do miski dodać pomidory, kiełbasę natkę i bułkę.
Przyprawić solą i pieprzem i dobrze wyrobić. Obrane cebule gotować 5 minut w osolonej wodzie, po odsączeniu wyjąć środki, 13 posiekać i dodać do farszu. Napełnić cebule farszem zalać bulionem i wstawić do piekarnika na 1h w temp 180 stopni, po 50 minutach zapiekania posypać serem