Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 111
Dodano: 09.02.2010
Odsłon: 3324
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Makaron ugotować, Jajka pokroić w drobną kostkę. Na suchej patelnii uprażyć pestki słonecznika.
Przygotowane składniki przełożyć do miseczki. Dodać odsączoną kukurydzę, pokrojonego w kostkę ogórka i kilka łyżek majonezu(można dodać łyżkę musztardy chrzanowej dla zaostrzenia smaku). Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Marzenna70 17 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Kupiłam paczkę pestek słonecznika 400gram.To tyle aż trzeba do tej sałatki?0 Kto głosował? | Odpowiedz