Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest zaczarowana - jak tylko się pojawi to znika :)
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5320
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17485
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 615
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5320
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17485
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 615
Składniki
Makaron ugotować, Jajka pokroić w drobną kostkę. Na suchej patelnii uprażyć pestki słonecznika.
Przygotowane składniki przełożyć do miseczki. Dodać odsączoną kukurydzę, pokrojonego w kostkę ogórka i kilka łyżek majonezu(można dodać łyżkę musztardy chrzanowej dla zaostrzenia smaku). Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.
Smacznego!