Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne przygotowanie, doskonały smak, można jeść na ciepło i na zimno!
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11158
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41875
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4984
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45835
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11158
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41875
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4984
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45835
Składniki
Cebulę i paprykę pokroić w cieniutkie "piórka" i udusić na patelni z dodatkiem oliwy z oliwek, tak by warzywa były miękkie i lekko przyrumienione - nie solić-
Gotowe ciasto francuskie rozłożyć na blasze i po nakłuwać widelcem
Na ciasto położyć cebulę i paprykę, a następnie położyć na przemian kiełbaski i tuńczyka.
Każdy dodatek jaki lubicie jest mile widziany np.: plastry pomidora, wędzone sardynki w całości, gotowane jaja na twardo, kapary, oliwki
Piec w rozgrzanym piekarniku około 20 min. (tak by ciasto nabrało pięknego złocistego koloru)