Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne przygotowanie, doskonały smak, można jeść na ciepło i na zimno!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5812
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9629
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 290
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5812
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9629
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 290
Składniki
Cebulę i paprykę pokroić w cieniutkie "piórka" i udusić na patelni z dodatkiem oliwy z oliwek, tak by warzywa były miękkie i lekko przyrumienione - nie solić-
Gotowe ciasto francuskie rozłożyć na blasze i po nakłuwać widelcem
Na ciasto położyć cebulę i paprykę, a następnie położyć na przemian kiełbaski i tuńczyka.
Każdy dodatek jaki lubicie jest mile widziany np.: plastry pomidora, wędzone sardynki w całości, gotowane jaja na twardo, kapary, oliwki
Piec w rozgrzanym piekarniku około 20 min. (tak by ciasto nabrało pięknego złocistego koloru)