Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Składniki
Pieczarki kroimy w połówki lub ćwiartki ,dodajemy małe krewetki(mogą być mrożone),mandarynki.
Robimy sos:majonez,ketchup,białe wino i koperek mieszamy,żeby uzyskać kolor zbliżony do pomarańczowego,można dodać niewielką ilość soku z mandarynek,ale trzeba uważać,żeby sos nie był za rzadki.Doprawiamy niewielką ilością soli i pieprzu,można też cukru(niekoniecznie)
Do sosu dodajemy resztę składników i mieszamy