Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7949
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 326
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3282
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7949
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 326
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3282
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
Pieczarki kroimy w połówki lub ćwiartki ,dodajemy małe krewetki(mogą być mrożone),mandarynki.
Robimy sos:majonez,ketchup,białe wino i koperek mieszamy,żeby uzyskać kolor zbliżony do pomarańczowego,można dodać niewielką ilość soku z mandarynek,ale trzeba uważać,żeby sos nie był za rzadki.Doprawiamy niewielką ilością soli i pieprzu,można też cukru(niekoniecznie)
Do sosu dodajemy resztę składników i mieszamy