Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta przękąska, co prawda niezbyt zdrowa ale od czasu do czasu nie zaszkodzi :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1072
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1024
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1072
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1024
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12930
Składniki
Wszystkie składniki ( 8 pierwszych) wymieszać ze sobą. Ciasto najlepiej przyrządzić w wąskim wysokim naczyniu, łatwiej wtedy zanurzyć w nim parówkę.
Parówki nabić na patyczki do szaszłyków i zanurzyć w cieście. Wrzucić na gorący olej i smażyć do uzyskania złotego koloru. Ja tutaj użyłam akurat bobasków, taka ilość ciasta wystarcza na paczkę.