Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 70
Dodano: 24.07.2010
Odsłon: 26805
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Wszystkie składniki ( 8 pierwszych) wymieszać ze sobą. Ciasto najlepiej przyrządzić w wąskim wysokim naczyniu, łatwiej wtedy zanurzyć w nim parówkę.
Parówki nabić na patyczki do szaszłyków i zanurzyć w cieście. Wrzucić na gorący olej i smażyć do uzyskania złotego koloru. Ja tutaj użyłam akurat bobasków, taka ilość ciasta wystarcza na paczkę.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

FuFi 02 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
No to kolacje mam z glowy ;]Mam nadzieje, ze mi wyjda ;P
3 Kto głosował? | Odpowiedz

iwonasz 07 października 2010Zgłoś do usunięcia
wypróbuje na pewno już widzę jak się w domu będą zajadać,fajny przepisik :)3 Kto głosował? | Odpowiedz

nelakornelia 05 października 2010Zgłoś do usunięcia
Świetne!!! Do ulubionych! :D3 Kto głosował? | Odpowiedz

tosziba2 04 października 2010Zgłoś do usunięcia
Powiem tyle zdrowe czy nie, ważne że smaczne ojj już nie pamiętam kiedy je robiłem dzięki za przypomnienie ;-)4 Kto głosował? | Odpowiedz

lamia33 28 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Niezapominajka, a kto powiedział, że tu mają być tylko zdrowe przepisy- radzę wypróbować a później oceniać5 Kto głosował? | Odpowiedz

niezapominajka 26 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Parówy + olej to musi być mega zdrowe fuuu0 Kto głosował? | Odpowiedz

annnusia87 25 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
fajny przepis:)3 Kto głosował? | Odpowiedz