Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta przękąska, co prawda niezbyt zdrowa ale od czasu do czasu nie zaszkodzi :)
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8706
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8706
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
Wszystkie składniki ( 8 pierwszych) wymieszać ze sobą. Ciasto najlepiej przyrządzić w wąskim wysokim naczyniu, łatwiej wtedy zanurzyć w nim parówkę.
Parówki nabić na patyczki do szaszłyków i zanurzyć w cieście. Wrzucić na gorący olej i smażyć do uzyskania złotego koloru. Ja tutaj użyłam akurat bobasków, taka ilość ciasta wystarcza na paczkę.