Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta przękąska, co prawda niezbyt zdrowa ale od czasu do czasu nie zaszkodzi :)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11615
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 78
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8070
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155112
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1120
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11615
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 78
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8070
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155112
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1120
Składniki
Wszystkie składniki ( 8 pierwszych) wymieszać ze sobą. Ciasto najlepiej przyrządzić w wąskim wysokim naczyniu, łatwiej wtedy zanurzyć w nim parówkę.
Parówki nabić na patyczki do szaszłyków i zanurzyć w cieście. Wrzucić na gorący olej i smażyć do uzyskania złotego koloru. Ja tutaj użyłam akurat bobasków, taka ilość ciasta wystarcza na paczkę.