Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta przękąska, co prawda niezbyt zdrowa ale od czasu do czasu nie zaszkodzi :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8516
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2989
Polecam.
Odsłon: 1762
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8516
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2989
Polecam.
Odsłon: 1762
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Wszystkie składniki ( 8 pierwszych) wymieszać ze sobą. Ciasto najlepiej przyrządzić w wąskim wysokim naczyniu, łatwiej wtedy zanurzyć w nim parówkę.
Parówki nabić na patyczki do szaszłyków i zanurzyć w cieście. Wrzucić na gorący olej i smażyć do uzyskania złotego koloru. Ja tutaj użyłam akurat bobasków, taka ilość ciasta wystarcza na paczkę.