Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 977
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 830
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12591
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 977
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 830
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12591
Składniki
Umytą i osuszoną cukinię pokroić w plastry 1-1,5cm., oprószyć solą, pieprzem i ziołami
Ułożyć w pojemniku, skropić oliwą z oliwek, dokładnie, tak by cukinię marynować ok.10-15minut.
Układać na ruszcie, grillować z obu stron na złoty brąz.