Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych którzy dbają o linię," samo zdrowie", a przy tym bardzo smaczne...mmm pycha
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Pierś kurczaka pokroić w kostkę,podsmażyć na oleju lub oliwie, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i przez chwilę podsmażać, następnie dodać:fasolę czerwoną i białą oraz groszek i kukurydzę. Podlać 1 szklanką wody( można też wykorzystać zalewy z warzyw zamiast wody, tzn papryki ,fasoli itd, co pozwoli uzyskać gęsty pyszny, naturalny sos, sama tak robię) i gotować przez 15 min od czasu do czasu mieszając. Następnie dodać przyprawy, wszystko starannie wymieszać i gotować jeszcze 2 min. Podawać z ryżem ugotowanym na sypko lub z pieczywem,.SMACZNEGO