Do góry

Przekąski Przepis na:

dip ze szpinaku

Przepis dnia 2007-12-05
dip ze szpinaku

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 252

Dodano:

Odsłon: 5616

świeży dip idealny do przystawek, krakersów lub mięs

Składniki

  • świeży posiekany szpinak, 1 1/2 szklanki
  • jogurt naturalny, 3/4 szklanki
  • sól, pieprz, do smaku
  • bazylia, wg uznania
1-2 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
dip ze szpinaku

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki wymieszać w misce i zmiksować. Schłodzić przed podaniem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń