Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 512
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 512
Składniki
Piersi kurczaka, umyj, osusz, pokrój na paski, oprósz mąką. Płatki, tartą bułkę, łyżkę oleju i przyprawy utrzyj. Paluszki drobiowe obtaczaj w roztrzepanym jajku, a następnie w panierce. Smaż ze wszystkich stron na gorącym oleju. Osącz z tłuszczu, podawaj na zimno lub gorąco