Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34109
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1272
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34109
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1272
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Składniki
Piersi kurczaka, umyj, osusz, pokrój na paski, oprósz mąką. Płatki, tartą bułkę, łyżkę oleju i przyprawy utrzyj. Paluszki drobiowe obtaczaj w roztrzepanym jajku, a następnie w panierce. Smaż ze wszystkich stron na gorącym oleju. Osącz z tłuszczu, podawaj na zimno lub gorąco