Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 165
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 268
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 165
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 268
Składniki
Piersi kurczaka, umyj, osusz, pokrój na paski, oprósz mąką. Płatki, tartą bułkę, łyżkę oleju i przyprawy utrzyj. Paluszki drobiowe obtaczaj w roztrzepanym jajku, a następnie w panierce. Smaż ze wszystkich stron na gorącym oleju. Osącz z tłuszczu, podawaj na zimno lub gorąco